Nieuwe start

Hier start mijn nieuwe blog. Deze zomerperiode ga ik langzaam alle patronen die te vinden zijn op mijn oude blog omzetten naar deze site en beschikbaar maken in PDF.

Waarom een nieuw blog? WordPress biedt meer mogelijkheden voor mijn blog en ruimte voor mijn lay-out. Daarnaast heb ik gekozen voor een meer internationalere naam, waardoor mijn Engelstalige bezoekers ook gemakkelijker op mijn blog komen. Het blog zal wel in het Nederlands blijven, maar zoals jullie al weten zijn de meeste patronen ook al in het  Engels vertaald.

Ik hoop dat jullie net zoveel van dit nieuwe blog gaan genieten als van mijn oude. En dat ik jullie vaak hier mag verwelkomen. Voorlopig link ik de berichten van mijn oude blog gewoon door naar deze en vice versa. En mijn oude blog blijft gewoon open staan. Maar zal na verloop van tijd niet meer geüpdatet worden.

vakantie

Hoe gaat het nu met mijn haken? Het gaat allemaal wat op een rustige stand. Lekker in de hangmat af en toe een uurtje.  Ik doe op dit moment mee met de AmiAlong (zie foto hierboven).  Dus ik moet nog een knuffel haken. Als deze klaar (Claude the octopus – van Kate E.Henock) is zal ik het hier melden zodat jullie op mij kunnen stemmen. En ik ben bezig met een design af te ronden voor een web shop. Ook ligt er nog een mega groot konijn te wachten op nog een been en oren zodat hij in elkaar gezet kan worden… En natuurlijk borrelt het van kleine amigurumi ideetjes. Ik denk dat na de zomervakantie er wel een nieuw patroon te testen zal zijn. Maar ik laat het jullie dat zeker weten.

Geniet van de zomer, en veel haakplezier.

Hartelijke groet,

handtekening

Advertenties

Een gedachte over “Nieuwe start

  1. Congratulations on your new blog, AmiFan. I really love the new look. 😍 Oh, and good luck with the ami-along. Claude the octopus looks like a lot of work but I’m sure you’ll complete it on time. You’re one of the fastest crocheters I know. 😀

    Like

Reacties zijn gesloten.