Wie was de designer van de sneakpreview?

 

talestwistedfibers1

Dit is een kleine greep uit de verschillende patronen die Serah Basnet heeft ontworpen. Serah is een begaafd designer en woont in Nepal. Zij ontwerpt diverse kleine knuffels en amigurumi.  Je kent haar misschien wel uit de volgende boeken:

tales-of-twisted-fibers_books

Deze prachtige patronen heeft zij ontworpen… Zo knap gedaan!
Serah heeft een eigen website die heet: talesoftwistedfibers. De sprookjes van gedraaid garen. Geweldig gevonden! En sprookjes ontwerpt ze… Elke keer weer.

En ik ben één van de gelukkigen die met regelmaat een mooi nieuw design van haar mag testen. De meeste designs zijn kooppatronen. En alles is in het engels. Maar ze heeft ook prachtige gratis patronen. Superkids (dat meisje met groene/blauwe staarten en jongentje met hanekam en cape ) heb ik mogen testen en zijn gratis patronen. Maar sommigen zijn ook niet te downloaden en staan in een haaktijdschrift (Happily Hooked). Zoals de kleine amigurumi broches (beer, panda, wasbeer, vos en konijn). Ik heb deze mogen testen en heb er uiteindelijk enkele boekenleggers van gemaakt.

De afgelopen maanden heb ik nog 2 van haar patronen mogen haken.

Een Superpanda beer… En echt waar, hij kan gewoon vliegen als je hem hebt gemaakt 🙂
En een schattig schaapje met schooltasje. Deze is er ook in een meisje, met een jurkje. Zo leuk!

Maar mijn twee favoriete designs van haar zijn deze twee. Fruity-Mons en de Hoodies.

talestwistedfibers4

Deze twee zijn een kooppatroon en te vinden op haar website. En tot slot heb ik één design van haar mogen vertalen. Helemaal in het begin van mijn blogtijd…  Ken je deze nog? Dit patroon heb ik voor jullie vertaald in het Nederlands.  Hier is deze te downloaden. Dit patroon is al meer dan 2500 keer gedownload! Sinds maart 2014!

Baby Bitsy in a Donkey Suit

Serah, dank je wel voor al deze prachtige designs en je creatieve geest. Je maakt de meest prachtige ontwerpen en ik vind het top dat ik ze voor je mag testen. Wil je Serah ook volgen? Ga naar haar website of volg haar op Instagram Daar zie je nog veel meer van haar ontwerpen.

Voor alle volgers! Fijne Koningsdag en tot maandag bij een nieuwe sneakpreview!

 

4 Comments

  1. De ontwerpster had ik niet geraden, terwijl ik toch al een paar van haar leuke patronen heb gehaakt. Leuk dat jij regelmatig voor haar mag proefhaken. Na jouw bericht weet ik pas dat deze ontwerpster Nepalese is.

    Groetjes, Margaret

    Geliked door 1 persoon

    1. Leuk margaret! Ik dacht al dat je haar zou herkennen….Welke patronen van haar heb je al eens gehaakt?

      Like

Reacties zijn gesloten.