In de top 100 | Uitslag designcontest 2018

Zoals beloofd vandaag de uitslag van de designcontest van amigurumipatterns.  Meer dan 20.000 mensen hebben gestemd dit jaar! 

Met 2761 stemmen heeft ‘Albert the longisquama’ gemaakt door Ahooka gewonnen. Oscar de Sabeltandtijger van DIY Fluffies (Mariska Vos) en ‘Kiara the cavegirl’ door Tarturumies maken samen de top 3. In de top tien staan nog een Nederlandse inzending namelijk de Dodo van MyKrissieDolls (kristel Droog). Hoe leuk is dat. Twee Nederlandse ontwerpen in de top 10. 

Van harte gefeliciteerd.  Er waren dit jaar minder deelnemers, maar volgens mij waren ze super actief op social media. Want de website waarop je je stem kon achter laten lag er zeker 3 uur lang uit i.v.m. de hoeveelheid bezoekers. 

Ik had (natuurlijk) niet verwacht hier tussen te staan. Mijn doel is – zoals elk jaar – meer stemmen vergaren dan het jaar ervoor. En dat is dit jaar dik gelukt! Vorig jaar  had ik 70 likes. En eindigde ik ergens op plaats 400 en nog wat. Dit jaar ben ik volledig verrast!

Bedankt voor al jullie stemmen!

Dorothy dodo heeft 347  stemmen gekregen en Smala de sabeltandtijger zelfs 595 stemmen. In vergelijking met vorig jaar ben ik 300 plaatsen opgeschoven naar boven! Toppie! Ik sta met Smala zelfs in de top 100 op plaats 85. Hoe gaaf is dat.

En alvast een blik vooruit… a.s. vrijdag komt mijn pinguïn patroon online. En dan maak ik ook bekend welke berichten er nog meer aan komen deze maand. Dus blijf hier regelmatig terug komen dan blijf je op de hoogte van mijn haak avonturen.

2 reacties op ‘In de top 100 | Uitslag designcontest 2018

 1. Wat jammer dat jij met jouw ontwerpen niet bij de winnaars zit. Terwijl ze er toch zo leuk uitzien.
  Maar de aanhouder wint een keer. Veel van de winnaars zijn al volop bekend met hun boeken en ontwerpen. Dat trekt vast stemmen aan.
  Leuk dat twee andere Nederlandse ontwerpers wel in de top tien staan. De ontwerpster van My Krissies Dolls heet Kristel Droog-Dekker. Christel Krukkert is een andere ontwerpster. Ook zij had iets ingestuurd voor de wedstrijd, maar is ook niet bij de beste 10 gekomen.

  Groetjes, Margaret

  Geliked door 1 persoon

  1. Hallo margaret. Dank voor je correctie m.b.t. kristel droog en kristel krukkert. Ik heb het artikel aangepast. En wat betreft de wedstrijd. Ik ben echt trots met mijn 85e plekkie.

   Like

Reacties zijn gesloten.