Robin Rendier|Gratis patroon

Elk weekend wil ik een berichtje posten over mijn haakweek. Dit kan iets zijn waar ik zelf mee bezig ben. Maar dit kan ook een patroon zijn die ik online heb gezien en die op mijn wenslijstje staat om een keer te maken.

Vandaag is het gratis patroon van Tessa van Riet in samenwerking met Scheepjes garen. Het patroon kwam in november 2018 al uit. Maar eigenlijk heb ik het pas in de kerstvakantie ontdekt.

Het patroon is gehaakt van het nieuwe garen Scheepjes Soft Brush. Het ziet er super zacht en fluffy uit. En het is – zoals je al ziet – een Rendier genaamd Robin. Ik vind het leuk dat ze varianten heeft gemaakt met paars garen. En een keer geen rode neus (hahaha). Je hebt voor het beestje twee bollen soft brush garen nodig en 1 bol stone washed XL.

Wil jij dit ook haken? Of opslaan in je eigen patronen bibliotheek? Het patroon vind je op Ravelry in het Engels (UK/US terms), Nederlands en Duits. Wil je liever een compleet pakket, met garen en patroon? Dat kan ook. Dan moet je even naar de website van Scheepjes. Ze geven daar echter aan dat het pas na 28 december weer leverbaar zal zijn.