Kleurtrends 2019 | ook voor haken?

Elk jaar maken trendwatchers voorspellingen voor het nieuwe jaar. Dit deden ze ook voor de kleur van 2019. Dit vind je vooral terug bij interieur & mode designers en de leveranciers van verf. Maar zou dit nu ook gelden voor garens?

Wat zeggen de trendwatchers?

Eerst maar eens kijken naar de kleuren de trendwatchers voorspellen. Ik zie bij de diverse woonbladen en leveranciers van verf prachtige kleuren voor 2019. Warme diepe tinten zoals Petrol-blauw, Goud / warm geel / Oker en de Terracotta tinten. Sommige trendwatchers durven nog andere kleuren te noemen als Wijn-rood en grijs-blauw. En de durfal onder ons maken een statement met de kleuren fel blauw en een felle geel. Ik heb eens gekeken in mijn eigen stash en van deze kleuren een mini kaart gemaakt met de kleuren die ik denk dat je veel terug gaat zien in het haakwerk van 2019.

En wat doen de garen leveranciers in 2019?

En doen de leveranciers mee in deze kleurtjes? Ja Schachemeyer heeft Catania kleurtjes, precies deze negen nieuwe kleuren bedacht (of in ieder geval heel dicht bij.) voor 2019. En als ik kijk bij Scheepjes herken ik de kleuren ook (maar zij hadden de meeste kleuren in 2018 al toegevoegd. Al is de nevelkleur van Catona een mooie nieuwe kleur grijs) En leverancier Lammy heeft een nieuw garen Safir die in voornamelijk deze kleuren wordt uitgeleverd. Dus de leveranciers van garen doen zeker mee in de trendkleuren van 2019

Wat ga jij doen in 2019?

En nu ben ik natuurlijk wel benieuwd wat jij met deze kleuren gaat doen in 2019. Zijn dit helemaal jou kleurtjes? Of ga je voor iets anders? Laat jij het me weten in een reactie?

6 reacties op ‘Kleurtrends 2019 | ook voor haken?

Reacties zijn gesloten.