Cactus patroon | Haakblad

Ken je het enige echte Nederlandse haakblad Aan De Haak al? Het is een twee maandelijks magazine vol haakinspiratie. Vorige week viel nummer 19 bij mij in de brievenbus. En ook dit is weer een gevarieerde uitgave.

Patroon van speldenkussen in het blad Aan de Haak

Waarom ik hier nu over blog? Je leest het al in de titel. Het is geen review van het blad. Maar er staat een speciaal patroon in. En ja hoor, deze is van mij! Net als Wally de Wasbeer in september, is er ook nu weer een patroon van mij gepubliceerd in dit leuke blad. Dit keer heb ik speciaal voor hen een Cactus ontworpen.  Maar dan wel een speciale!

Zet je ‘stekels’ er maar op! Een cactus speldenkussen!

Cactussen zijn namelijk ‘hot’ en een speldenkussen in deze vorm kan dan ook niet uitblijven. Het is niet echt een heel ingewikkeld patroon om te haken. Hij krijgt dan ook 2 sterren (van de vier) qua moeilijkheid. En kost ongeveer 4 uur om te haken. Er komen twee andere steken in voor die je niet in elk patroon tegen komt. Namelijk een relief vaste achterlangs en een pieksteek in een vaste. Maar die twee steken worden in het blad met foto’s toegelicht.

Ik vind dat dit blad de styling van de foto’s echt super leuk doen. Want de foto’s van de tussenstadia maak ik zelf. Maar van het eindresultaat wordt door een fotograaf en het blad samen gestyled. En zeg nu zelf. Dit is toch prachtig?

Wil je deze cactus speldenkussen ook haken? Dat kan. Je kan het blad Aan de Haak kopen viade website: hobbyou

2 reacties op ‘Cactus patroon | Haakblad

  1. Leuke cactus en nog handig ook. Gaaf dat er weer een patroon van jou in het haakblad staat. Langzamerhand wordt je een bekende haakpatronenontwerpster. De foto’s zijn echt supermooi.

    Fijne dag, Margaret

    Liked by 1 persoon

    1. Dank je wel Margaret… in de volgende komt er nog een in… en… binnenkort nog een leuk nieuwrje. En ja, het voelt speciaal. Al denk ik niet dat iedereen kijkt naar wie het heeft ontworpen in het blad😉

      Like

Reacties zijn gesloten.