Zeepaardjes challenge |wedstrijd

Zeepaardjes zijn hot. Daarom is deze challenge zo leuk! Heb jij ook zin om de uitdaging aan te gaan en een zeepaardje te haken? Ik wel. Deze zomer ga ik dit vast doen! Nu nog kiezen wel patroon ik zal pakken.

Welke van onderstaande patronen heeft jou voorkeur?

Het zeepaardje van Twisty Craft (gratis, engels patroon)
Het zeepaardje Sammy uit Zoomigurumi 4 (kooppatroon)
Het zeepaardje van Dinegurumi (kooppatroon)
Het zeepaardje Sep van Lalylala (kooppatroon)
Het zeepaardje van Patchworkmoose (kooppatroon)

De uitdaging

De uitdaging voor deze zomer is maak je eigen creatieve zeepaardje(s) en deel een foto met challange@uitgeverijscala.nl. Doe dit voor 1 september.

Ik heb nog gevraagd of het perse een bestaand zeepaardje moet zijn, of dat je ook zelf creatief mag zijn. Maar alles is toegestaan. Je eigen ontwerp, een gekocht patroon of een mix. Wees vooral creatief!

Wat valt er te winnen?

Je maakt kans op 1 van de 5 “all you can read” jaarabonnementen op alle online merken van deze uitgeverij Scala. En dit zijn echt hééél veel verschillende bladen. Super leuk! Je krijgt dan het blad Aan de Haak, maar ook Hobby Handig. Een ander blad dat ik leuk vind is Creatief  Handletteren en creeer.

Wil je meer informatie kijk dan hier. En doe jij ook mee? Laat je me weten welk zeepaardje jij gaat haken deze zomer?

2 reacties op ‘Zeepaardjes challenge |wedstrijd

 1. Goh, bij jou hoor ik nog eens wat nieuws. Ik had de hype van de zeepaardjes bijna gemist, al vind ik ze schattig. En dan een leuke wedstrijd. Ik ben benieuwd wat jij gaat haken voor deze wedstrijd. De prijs is helemaal top.
  Ik ga zo eens even verder lezen.

  Groetjes, Margaret

  Liked by 1 persoon

  1. Ja dit is ook echt te leuk. De promotie moet volgens mij nog opstarten. Maar waarom niet een keer eerste zijn😉. Dit is ook echt wat voor jou! Doe gezellig mee!

   Like

Reacties zijn gesloten.