#14 Foutje, les|Ontmoet de maker

Foutjes. Ach ja.. die maakt iedereen tijdens het haken. Dan haal je de boel gewoon weer uit en gaat daarna weer verder. Maar soms ontdek je een foutje veel te laat… of ben je zo gefrustreerd dat je gewoon verder gaat.

Wegwerken van foutjes

Bij Amigurumi verdoezel ik foutjes vaak door er op te borduren, of het met aan elkaar naaien weg te moffelen. Maar bij sommige haakwerkjes is dat niet mogelijk (helaas). En als je het dan ontdekt is het te laat en… niet te herstellen.

Mijn foutje

Mijn meest gefrustreerde fout heb ik ooit gemaakt is in dit haakwerk. Toch zie je het bijna niet op de foto. Ik heb namelijk de foto zo gemaakt dat je de fout niet ziet. In het begin heb ik een fout gemaakt met de stokjes en de verspringen. En dan wordt het eind resultaat niet mooi. Hij werd dan ook niet mooi rond.

Ik heb deze mint coffee mandela al in 2015 gehaakt. Het is een kooppatroon van lillabjorncrochet. En misschien moet ik er me toch weer een keer aan wagen. Om het nu goed te doen. Ik haak al veel mooier en strakker. En ander garen dan katoen helpt w.s. ook. Ja.. misschien gaat dit wel op mijn To-Do-Vakantielijstje.

Welke fout heb jij een keer gemaakt bij het haken? Was die ook zo frustrerend? Vertel het me. Ik lees het graag.

Een reactie op “#14 Foutje, les|Ontmoet de maker

  1. Helaas maakt iedereen wel eens haakfoutjes. Ook al ziet iemand anders het niet, zelf weet je het wel en zie je het wel. Goed idee om die prachtige mandala gewoon nog eens te haken. Nu weet je waar je extra goed moet opletten.

    Groetjes, Margaret

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.