7 jaar Bloggen | Give away

Het is feest deze maand. Ik ben eens in mijn geschiedenis gedoken van mijn blog en haak avontuur. En tot mijn plezier ben ik al heel erg lang bezig.

Ik haak al sinds 2003. En sinds november 2012 ben ik meer gaan richten op het ontwerpen en haken van amigurumi. In dat jaar ben ik ook begonnen met een blog. Dit was op Blogger. Mijn blog Cute Amigurumi staat daar nog steeds open heeft nog minstens 30 bezoekers per dag! Daarom staat er nu een banner bovenin met de verwijzing naar hier. Gelukkig zie ik veel mensen nog steeds doorlinken. Dus wees welkom hier! Want hier gaat mijn blog en ontwerpfeest verder.

In juli 2017 ben ik begonnen met het overzetten van mijn blog naar WordPress. Een hele poos heb ik beide in de lucht gehouden. Maar in maart 2018 was de overdracht een feit. Ook ben ik actief op Ravelry en op Instagram ondertussen ook.

Omdat ik 7 jaar ontwerpen en bloggen een mijlpaal vind organiseer ik een give away. Ik heb prachtige prijzen voor jullie kunnen vinden. Ik zou bijna zelf mee willen doen 😉

Hoe doe je mee?

Je laat onder dit bericht een reactie achter waarom je mijn blog volgt (of niet) en wat je graag leest op mijn blog. Wil je een extra kans maken op een prijs? Volg mij dan ook via email of WordPress-reader. Dit geeft een extra lootje in de doos.

Wat kan je winnen? *

Ik heb van al mijn favoriete designers een patroon gekregen die ik mag weggeven. Hoe gaaf is dat. Sommige zijn wel Engelstalig. Maar mocht je daar echt niet uitkomen…. ik ben je hulplijn! Kom maar op. Daarnaast geef ik persoonlijk nog wat weg en werkt Aan de haak ook nog mee met een give away.

In totaal zijn er 7 prijzen te winnen via mijn blog. En de trekking van “aan de haak” is een losse trekking met nog eens 3 “bonus” prijzen (gebruik daarvoor het formulier).

 1. Een streng prachtig hand geverfd garen door Janina Camijn van YippeYarn.
 2. Engelstalig patroon naar keuze (download) van Serah – Tales of Twisted Fibers
 3. Een Nederlandstalig patroon (download) naar keuze van van DIY Fluffies
 4. Een Engelstalig of Nederlandstalig patroon (download) naar keuze uit van LittleOwlsHut
 5. Een Engelstalig patroon (download) van Patchworkmoose naar keuze.
 6. Een Nederlandstalig patroon (download) van Stip en Haak naar keuze.
 7. Een verrassingspakketje met gadgets voor het haken & 1 bol Organican van Scheepjes.
 8. Het haaktijdschrift Aan De Haak (3x) via dit formulier

Zondag volgt er een bericht met de prijzen in beeld.

Looptijd

Je kan meedoen vanaf nu (7 november) en 21 november 12 uur ’s nachts (Londentime).

Voorwaarden:
Je bent woonachtig in Nederland of spreekt en leest Nederlands. Indien je in het buitenland woont, geef dit dan aan in je berichtje. Je bent dan uitgesloten voor het winnen van de streng/gadget en haaktijdschrift, maar maakt nog welk kans op de digitale patronen.

De uitslag
De uitslag wordt 24 november op mijn blog bekend gemaakt.

Allemaal Veel Succes!

* De patronen en het blad aan de haak zijn ter beschikking gesteld door de ontwerpers en leverancier zelf. De garens zijn een cadeau van mij aan jullie trouwe volgers.

34 reacties op ‘7 jaar Bloggen | Give away

  1. Echt een super leuke blog en zo knap dat je de patronen zelf ontwerpt. De tips zijn ook heel handig. Dank je wel voor al die mooie patronen.

   Liked by 1 persoon

 1. Als kind altijd bezig met breinaald of haakpen
  Later wat minder, door de drukte van het gezin
  Onlangs in contact gekomen met Amifan
  En wat denk je? Ik heb vernieuwde zin

  Om mijn hobby nieuw leven in te blazen
  Gedreven om met wol iets te creëren
  Want Amifan blijft me verbazen
  Hoezeer ze mij kan inspireren

  Via Instagram en in haar blog
  Vind ik steeds weer een nieuw patroon
  Ze maakt zoveel mooie dingen, toch?
  En het maken, dat geeft veel plezier, gewoon!

  Nu komt ze zelfs met een give-away
  via een gewoon, klein berichtje
  Dat bracht me op dit idee
  Ik gun haar dit heldengedichtje!

  Na 7 jaar ontwerpen en bloggen over haken
  Is deze mijlpaal bereikt
  Ga ik weer mooie dingen maken
  En door Amifan is mijn hobby verrijkt.

  Liked by 1 persoon

 2. Dit blog is nieuw voor mij; ik ben wel actief op Ravelry en instagram. Zo te zien zeker de moeite waard om te volgen. Gefeliciteerd met je jubileum!

  Liked by 1 persoon

 3. He, wat een ontzettend leuke actie!
  Uiteraard volg ik je vooral op ravelry, maar dat wist je al.
  Veel suc6 en ik hoop je nog vele jaren voorbij te zien komen op diverse platvormen💋

  Liked by 1 persoon

 4. hoi, ik haak erg graag en lees graag je blog omdat het me nieuwe dingen leert kennen; je krijgt leuke inspiratie, en nieuwe trends!
  Wat ik mooi vind is dat er foto’s bij je artikels staan, het geeft direct een idee hoe het project eruit zou gaan zien. Je haaktips apprecieer ik erg, omdat je zo ook zaken leert kennen die ik niet direct zou bestellen anders (vb. dat japans haakboek ); ook je verslagen van beurzen vind ik erg fijn om te lezen, omdat deze vaak te ver weg zijn voor mij om aan deel te nemen.
  7 jaar bloggen – gefeliciteerd! Ik kijk al uit naar de volgende jaren 🙂
  Groetjes uit Belgie
  Yasmine

  Liked by 1 persoon

  1. Hoi yasmine leuk dat je zo utgebreid reageert om mijn vraag. Ik ga zeker door. En zo weet ik ook wat moet blijven. Dank je!

   Like

 5. Gefeliciteerd met deze mijlpaal….7 jaar alweer 🎉🎉 ik hoop nog vele jaren langer, leuk leesvoer 😄 blog of IG. Echt een momentje voor je zelf.

  Liked by 1 persoon

 6. Tijd vliegt als het leuk is. Gefeliciteerd met je 7-jarige blogverjaardag. Grappig dat wij ongeveer in dezelfde tijd begonnen met bloggen. Door jouw originele ontwerpen en gezellige blog begon ik je te volgen en dat ben ik ook op jouw nieuwe blog blijven doen. Even terugblikkend moest ik aan jouw knijperbeestjes denken en aan de vogeltjes. Jouw ontwerpen zijn zo herkenbaar van jou. De tips die je geeft hebben me al vaak verder geholpen tijdens het haken. Altijd fijn om door jou weer iets bij te leren. Hopelijk ga je nog heel lang door met haken, ontwerpen en vooral ook met bloggen.

  Groetjes en fijn weekend, Margaret

  Liked by 1 persoon

  1. Ben ik zeker van plan. En die wasknijper beestjes😄die wilde ik binnenkort maar eens herhalen… zo leuk!
   Idd volgen wij elkaar al heel lang. Dus jij ook een beetje gefeliciteeds😉

   Like

 7. Gefeliciteerd met je blog verjaardag!!! Ik volg je al lang, eigenlijk alleen via de mail. Leuke actie en stiekem hoop ik natuurlijk op een verrassing hihi. Gisteren was ik jarig (bedoel ik niks mee, maar is wel zo).

  Liked by 1 persoon

  1. Gefeliciteerd alsnog. De 🎁 worden pas over ruim een week verdeeld…. genoeg kans met 7 prijzen. Zo hard loopt het niet storm met mensen die deelnemen😉

   Like

 8. Beste AmiFan, Ik had je al eerder gevonden door het zoeken naar gratis patroontjes. Dit weekend ben ik begonnen met bloggen. Een van de tips die ik vond was mensen volgen. Jij kwam bij die zoektocht naar wie ik moest volgen als een van de eerste mensen naar boven. Ik zou graag meedoen aan je verjaardags give away.
  Veel succes!

  Liked by 1 persoon

  1. Wat leuk… welkom in blogland. In zoek je zeker op. En idd. Ga andere volgen. Laat reacties achter bij elkaar en je netwerk vergroot.
   Suc6 en een ticket voor jou in de doos!

   Liked by 1 persoon

 9. This is my first visit to you blog. What fun and I will be back again. I am new to the blog but not your designs on Ravelry! Thank you for hosting a giveaway. I do hope it draws lots of new fans to your work! I am in the USA.

  Liked by 1 persoon

  1. So nice to meet you here. I really have to translate some pattern in English again.
   I will give you a change to win an english pattern 🤪

   Like

 10. Hoi!
  Wat ik leuk vind? Eigenlijk alles.
  Ik hou van variatie, dus dat is leuk!
  Gefeliciteerd met jouw 7 jarig jubileum! 🎉🎈😘
  Succes met de volgende 7 jaar!
  Groetjes!

  Liked by 1 persoon

 11. Natuurlijk wil een kansje wagen om een van deze fantastische give away s te winnen. Leuk dat je bij dit feestje ons laat delen!
  Je blog is leuk omdat je ook verslag van een beurs of boek geeft.

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.