Terug in de tijd (2) | uit de oude doos

In 2012 heb ik ook voor het eerst een knuffel opnieuw moeten haken. Dit was de zogenoemde donderknuffel van mijn dochter. De fel blauwe knuffel was helemaal “dood” geknuffeld. De oren waren uit de vorm. En de vulling kwam tussen de gaten door. Daarom heb ik deze ezel opnieuw gehaakt in donkerblauw. Toch bleek dit niet te helpen. De orignele donderknuffel hielp beter tegen spannende momenten (zoals onweer en daarom donder) dan de nieuwe. Hekennen jullie dat?

donderknuffels

Ook heb ik in oktober een knuffel gehaakt, die ik nooit heb uitgewerkt in een patroon. Dit was een zebra. Gebaseerd op een speelgoed beestje dat wij in huit hadden. Er zat in alle onderdelen ijzerdraad. En ik heb het – te zien aan het fijne garen – met dun wit durable garen gehaakt, met denk ik haaknaald 1,5 of kleiner. De zwarte strepen heb ik er opgehaakt met hv.

Best wel leuk als ik het nu zo terug zie. Het had in potentie best een patroon kunnen zijn. Maar deze zebra is niet meer in mijn voorraad… dus helaas een patroon gaat dit niet worden

Kijk jij wel eens terug in je foto album? En zie je dan leuke haakverrassingen? Wil je ze eens delen? Met mij via email of via instagram? Ik vind het leuk om van je te horen.