Bloem Axolotl | gratis patroon

Eindelijk is het weer zover… een gratis patroon! En dat denk ik eigenlijk ook. De vakantie is voorbij. En er liggen zoveel leuke patronen op de plank. Enkele zijn zelfs al getest. Maar het uitschrijven, nee, het uittypen is het meeste werk. En dan de foto’s erbij zoeken en plaatsen…

Maar ik kan jullie nu het vervolg patroon van de Axolotl familie delen. Dit keer is het een Axolotl met bloemen. Deze is zo schattig. Een groot deel van het patroon is uiteraard hetzelfde als de aardbei en basis axolotl. De bloemetjes zijn het verschil. Lief toch?

Dit patroon kan je hier downloaden. En uiteraard zijn de andere axolotl vriendjes (Axolotl | Aardbei Axolotl ) ook nog steeds gratis te downloaden.

De familie is nu compleet. Het volgende patroon is een echte mini amigurumi… deze vakantie ontworpen voor een challenge op instagram. Haak een amigurumi die past op je hand.

Veel succes met haken. En deel je resultaat op instagram of met mij via mijn mail. Als je dat doet, deel ik je op mijn verhaal. En op mijn blog.

2 Comments

  1. Deze axolotl is mijn favoriet. Net zo grappig als de rest van de familie, maar door de kleur vind ik hem het leukst.
    Bedankt voor het patroon.
    Het ontwerpen en haken is één ding, maar het echt uitwerken van patronen is echt een flink werkje. Veel mensen hebben geen idee hoeveel tijd dat allemaal kost.

    Groetjes en fijne dag, Margaret

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.