Minder bloggen & Haaktip

Beste volgers, ik ben ontzettend blij met jullie allen die nog steeds mijn blog volgen. Helaas ben ik door verandering in mijn werk en werkdagen niet meer in staat om 2x per week een haakbericht te plaatsen. Daarom wordt het vaste blogmoment (ergens) op de vrijdag. Dus voor het weekend, zodat je altijd met inspiratie het weekend in gaat. En mocht ik veel te vertellen hebben, dan is er af en toe een extra bericht op zondag of op een andere dag.

Minder bloggen

Twee keer per week bloggen kost enorm veel tijd, maar zorgt bij mij soms ook voor stress en blogdips. Want bedenk maar eens twee keer per week een onderwerp. Ik heb terug gekeken en ik heb dit nu één jaar gedaan. En ik wéét dat het kan. Maar ik wil het gewoon niet meer. Ik schrijf nu vaak mijn blogs op zaterdag of zondag voor een week vooruit en verder heb ik er dan geen omkijken meer naar. Soms heb ik inspiratie tussendoor omdat ik iets leuks wil delen en dan schrijf ik het direct. Echter plaats ik het dan niet direct. Ik plan in.

Bezoekersaantallen

Voor jullie lezers die regelmatig komen is het natuurlijk wennen. Dat snap ik. Er zullen mensen zijn die daarom niet meer komen. En dat is natuurlijk ook helemaal prima. Ik zal het minder bloggen vast aan de bezoekersaantallen gaan merken. Maar het ligt op dit moment hoger (Corona?/lockdown?) Ik heb nu al meer bezoekers gehad dan in 2019 en in 2018! Dus dat is super tof. En dagelijks aantal bezoekers is altijd hoger als ik een gratis patroon plaats dan als het een ander soort bericht is. Maar terug naar mijn doel… bloggen omdat ik het leuk vind. En niet omdat het ‘moet’. Gewoon omdat ik iets te delen heb.

Dus ik hoop dat jullie dit goed genoeg vinden om af en toe nog eens langs te komen. De pagina’s blijven open staan. De patronen zijn altijd gratis. En er komen er zeker nog een paar aan.

Haaktips voor dit weekend

De volgens van mij op Instagram hebben het al gezien. De nieuwe Hobby Handig kerstspecial. Hierin staan Comet en Vixen. De twee lieve kleine rendiertjes die ik heb ontworpen voor dit magazine. Zo schattig! En redelijk snel te haken. Je kan ze gebruiken als bureauvriendje. Of hangen in de kerstboom. Nu te koop in de winkel 🙂

Tot binnenkort !!! En alvast fijn weekend.

2 Comments

  1. Ik lees jouw berichten altijd met veel plezier, zeker in coronatijd. Jouw ontwerpen zijn opvallend en anders dan van anderen. En je geeft altijd goede haaktips en inspiratie. Fijn dat je wel blijft bloggen, maar dan op een wat lager pitje. Ik hoop dat de veranderingen in je werk fijne veranderingen zijn.

    Groetjes en fijn weekend, Margaret

    Geliked door 1 persoon

    1. Dank Margaret. Ja de ontwikkelingen in mijn werk zijn positief maar veranderde werkdagen. Misschien als ik in een nieuw ritme kom gaat het wel weer omhoog

      Like

Reacties zijn gesloten.