Gratis patronen | freubelweb

Je kent de site vast wel. Freubelweb. Een site met heel veel verschillende (gratis) patronen om te haken, te breien of te naaien en of borduren. Een site waar je heerlijk kunt struinen om ideeën op te doen.

Dat heb ik vandaag ook maar eens gedaan. Eens kijken wat ik daar tegen kom. Dit zijn mijn favorieten. Wil je ze ook downloaden? Ga dan naar freubelweb en zoek ze zelf op.

Twee prachtige kerstbomen. Een kawaii amigurumistyle. Helemaal leuk. En een roze granny boom. Super tof. De sjaal van Juf Sas vind ik geweldig als je allerlei steken wilt oefenen. Is dit een prachtig resultaat. De gehaakte kaars is erg leuk gedaan voor deze feestdagen en het hart van vilt simpel maar goed doordacht.

En weet je wat ook leuk is? Ja, je ziet het goed. Mijn patroon staat ook genoemd op freubelweb. En had gisteren 188 views en twee likes. Hij heeft ondertussen al 89 unieke downloads. en dat voor nog maar 14 dagen online. Dat is best goed gedaan 🙂

Wat ga jij doen deze dagen? Ben je meer vrij? En ga je aan een haakproject beginnen?

Ik ga mijn deken deze twee weken afmaken. En verder tijd voor het gezin. Dus volgende week – geen blogbericht – dan vier ik fijn kerst. Maar de week erna gaan we het jaar nog even goed afsluiten.

Mocht ik je hier niet meer zien voor de feestdagen, dan wens ik je fijne kerst!