Vernieuwen

Ik ben op dit moment druk met het vernieuwen van mijn blog. Misschien valt het je al op dat de kleuren zijn veranderd. En mijn banner bovenin is ook aangepast. Ik heb afgelopen weken een soort “brand” gemaakt van hoe ik alles wil vormgeven. De basiskleuren voor alles gaat zijn oranje, donkergrijs, donkergroen, creme wit en licht grijs. Een prachtige sprekende combinatie vind ik.

En waar ik die combinatie als eerste heb toegepast is op mijn patronen. Ook daar heb ik een nieuwe layout voor ontworpen. Ik geef jullie een kleine sneakpreview van het voorblad.

Tof is dit he? Ik ben er erg trots op. Het is rustig en toch opvallend. De letters zijn net niet wit (creme) en de donker grijze kleur zijn de letter in het patroon op de witte ondergrond. Mijn logo heb ik uiteraard behouden. En mijn naam heeft een iets ander lettertype gekregen. Maar nog steeds in dezelfde lijn.

Nu ben ik bezig om al mijn patronen aan te passen naar deze stijl. En dat is nogal een klusje… want de layout is echt anders, en ik loop ze ook allemaal nog een keer goed door. De foto’s gaan er tussenuit en komen in een aparte pagina. Wat erg netjes staat, maar ook extra werk is.

Dus daarom geen uitgebreid bericht en nieuw patroon deze week. Hier ben ik dus mee bezig. En met de testers die begonnen zijn aan enkele wasknijpers. Dat vind ik ook zo leuk! spontaan mensen die zich melden. Super leuk! Heb jij ook nog zin om te testen, dat kan. Er zijn wasknijperpatronen genoeg. En ik kan je er zo ÊÊn sturen om te testen. Zie vorige week hoe je dit aan pakt 🙂

Volgende week weer een update hoe ik mijn blog aanpas. En mijn patronen. En ik hoop dat ik dan dan enkele patronen met je kan delen. En misschien… ook iets nieuws… (dat hangt er vanaf hoeveel tijd ik deze week over heb.)

fijn weekend, geniet en be safe.

groet