Testen

Wil je graag mijn patronen testen? Dat kan. Ik ben regelmatig op zoek naar testers die mijn designs willen proefhaken.

Iedereen mag hier aan mee doen. Of jij nu goed kunt haken of dat je een beginner bent. Het moet vooral leuk zijn. Dus wil je het een keer proberen? Meld je aan door contact met mij op te nemen via mijn contactpagina of je meld je aan via mijn Ravelry groep. Ik heb nog wel enkele andere “regels” voor het testen van een patroon. Wil je deze even doornemen voordat je je aanmeld?

  1. Je hebt een account op http://www.Ravelry.com. Waarom? Ik heb daar een testpagina, waardoor het gemakkelijk is om vragen aan elkaar te stellen en foto’s te delen. Zo kan ik en de andere testers je gemakkelijk helpen.
  2. Je maakt de amigurumi of knuffel helemaal volgens het patroon en probeert zoveel mogelijk de beschrijving te volgen. De kleur en het garen bepaal je altijd zelf! Meld mij wel even als je garen veel afwijkt van mijn advies.
  3. Je geeft feedback op het patroon, waar het patroon onduidelijk is en geeft aan wat er aan veranderd kan / moet worden. Eventueel maak je gebruik van foto’s om het te verduidelijken.
  4. Maak foto’s van je amigurumi en plaatst deze binnen de gestelde tijd op Ravelry.
  5. Mocht je taalfouten (NL/EN) tegen komen laat dit dan ook weten.
  6. Ik test het liefst met maximaal 5 testers tegelijk. Dus als je niet bij de eerste 5 zit, schuif je automatisch door naar de volgende test. Hiervan krijg je netjes bericht.
  7. Uitsluiting: heb je afgelopen keer met een test meegedaan en heb je deze test niet afgerond (zonder aan mij te melden of andere geldige reden) dan wordt je van de testlijst verwijderd of eenmalig geweigerd.
  8. Reageer je niet op een oproep, of laat je niet weten aan mij dat je niet mee kunt doen – welke reden dan ook – dan verwijder ik je van de lijst. (Waarom? Mijn lijst met testers is erg groot maar toch reageren dezelfde mensen…)
  9. Als je niet meer wilt testen geef dit dan aan. Dan verwijder ik je emailadres uit mijn bestand en zal ok je niet meer benaderen.

Wanneer is de volgende test?

Nog onbekend. Maar aanmelden kan altijd.

Advertenties